hulp TT24 leden

hulp TT24 leden

Doorgeven van je hulp op Tom's Tourney 2024 voor LEDEN

Alvast bedankt dat je even de tijd wil nemen om dit formulier in te vullen! Neem je agenda bij de hand en voorzie een kleine 10 minuten om alle schermen te doorlopen.

De spelers van onze U11 en U14 teams hoeven dit formulier niet in te vullen, zij krijgen geen taken en kunnen zoveel matchen bekijken als ze willen. Hun ouders kunnen natuurlijk wel helpen en het formulier voor de familie invullen op deze link.

Als je niet kan meehelpen vul dan aub ook het formulier in, dit kost 1 minuutje van je tijd en zo weten we dat we niet moeten rekenen op je en geen herinnering meer moeten sturen.

Mocht je nog niet op de hoogte zijn: Tom's Tourney gaat door op de Gulden Kamer van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei 2024, en we hebben veel hulp nodig!

Deadline om alles door te geven is vrijdag 12 april!

Complete 0%
1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar
timestamp
voornaam *je voornaam
naam *je achternaam
e-mail *je e-mailadres

vul hieronder je GSM-nummer in zodat we je kunnen contacteren mocht dit nodig zijn (10 cijfers inbrengen dus starten met de nul)

gsm-nummer *je gsm-nummer (10 cijfers inbrengen, dus starten met de nul))
+32
Search
  Lid?
  bij welk team speel je?*
  one
  hive
  wuf.
  masters
  u17
  Back Next
  Complete 12%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar
  kan je helpen op Tom's Tourney?*
  ja
  nee
  Back Next
  Complete 25%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Jammer dat het niet past voor je. Probeer toch zeker eens langs te komen om één of meerdere matchen mee te pikken of voor een babbeltje aan de bar.

  Mochten je plannen alsnog wijzigen vul het formulier dan zeker opnieuw in!

  Als je wil kan je ons hieronder nog laten weten waarom je niet kan komen helpen

  reden
  geenhulpcheck
  Back Next
  Complete 37%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Deze pagina polst naar mogelijke hulp bij het tornooi zelf, buiten de tent dus. Op de volgende pagina kan je eventueel opgeven of je ook IN de tent wil helpen

   

  Wat volgt zijn enkele korte vraagjes over welke momenten je beschikbaar bent.

  • Op donderdag 2 mei is er de opbouw. Alle spelers worden dan verwacht na school!
  • Vrijdag, zaterdag en zondag zijn de tornooidagen. Op zondagavond - na de finale - wordt al heel wat afgebroken. Ook hier wordt iedereen verwacht!
  • Op maandag 6 mei doen we verder met de afbraak.

  Geef hieronder aan op welke momenten je KAN meehelpen. Het is niet zeker dat alles wat je aanvinkt ook zal toegewezen worden aan je. We hopen dat we voor alle taken keuzes kunnen maken.

   

  Alleen als je je opgeeft om minimum 4u te helpen op 1 dag en die taken ook effectief toegewezen worden aan je heb je recht op gratis eten op de avond van je shifts. Uiteraard kan je altijd betalend blijven eten mocht het niet lukken om te komen helpen of als je niet aan de vooropgestelde 4u komt.

  hulp op vrijdag
  8u-13u
  13u-18u
  18u-22u
  hulp op zaterdag
  8u-13u
  13u-18u
  18u-22u
  hulp op zondag
  8u-13u
  13u-18u

  Speciale jobtjes!

  Heb je ervaring op voorbije Tom's Tourneys of zie je een van de volgende werkjes wel zitten, laat het ons weten. Deze zijn voorbestemd voor mensen die (bijna) het volledige weekend aanwezig kunnen zijn. Hiernaast zijn er nog heel wat andere leuke shifts die moeten worden ingevuld, geen nood!

   

  Als veldverantwoordelijke ga je tijdens de matchen af en toe langs om alles te controleren en om de velden proper te houden.

  veldverantwoordelijke*
  ja
  nee

  Als scoreverantwoordelijke ga je na iedere match langs bij de velden om de scores op te halen. Deze stuur je via jouw smartphone naar de helpdesk. Deze taak wordt bij voorkeur gegeven aan 3 leden die dit de 3 dagen kunnen doen

  scoreverantwoordelijke*
  ja
  nee

  Naast de helpdesk baten we onze shop uit. We verkopen er eigen frisbees en kledij. Als shopverantwoordelijke zorg je dat de shop overzichtelijk blijft. Wij zorgen voor voldoende hulp

  shopverantwoordelijke*
  ja
  nee

  Is er iets waar we rekening mee moeten houden? Kan je wel komen helpen maar niet binnen de uren van de shifts? Zijn er shifts die je liefst met iemand zou samen doen? Laat dit hieronder weten

  opmerkingen
  Back Next
  Complete 50%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Deze pagina polst naar mogelijke hulp aan de bar. Spelers van onze club die minstens 18 jaar zijn kunnen ook daar helpen.
  Help je liever niet in de tent of ben je nog geen 18 jaar? Geen probleem, ga dan naar de volgende pagina

   

  Wat volgt zijn enkele vragen over welke momenten je beschikbaar bent.

  • Op donderdag 2 mei is er de opbouw.
  • Vrijdag, zaterdag en zondag zijn de tornooidagen. 
  • Op zondagavond - na de finale - wordt al heel wat afgebroken
  • Op maandag 6 mei doen we verder met de afbraak.

  Geef hieronder aan op welke momenten je KAN meehelpen. Het is niet zeker dat alles wat je aanvinkt ook zal toegewezen worden aan je. We hopen dat we voor alle taken keuzes kunnen maken.

   

  Bij elke taak staat wat uitleg. Als je bij een bepaalde taak wil helpen kan je aanduiden welke tijdsblokken mogelijk zijn voor je. Als je je opgeeft voor meerdere taken op hetzelfde moment dan zorgen wij er wel voor dat er geen overlapping is, laat je dus maar gaan ;-)


  Hier kan je het aantal uren opgeven dat je per dag wenst te helpen. Je kan dus meerdere shifts aanduiden, als je maar 1 shift per dag wil doen dan zullen we je er maar 1x opzetten

  aantal uren per dag
  2 a 3u
  3 a 4u
  4 a 6u
  zoveel als nodig

  Hulp aan de bar

  Aan de bar wordt bier getapt en frisdrank, broodjes en snacks verkocht. Je helpt ook mee met de afwas van de teruggekeerde glazen en je houdt de bar, tent en tafels proper.

  Als je wil helpen met deze taak dan kan je hieronder aanduiden wanneer het past voor je. 
  Makkelijkst is dat je meerdere shifts aanduidt, dan kunnen we de taken makkelijker verdelen. We rekenen er op dat er voldoende helpers zich aanbieden zodat elke persoon niet meer dan 2 shifts per dag zal moeten doen. Onderaan kan je aanduiden of je deze taak met iemand samen wil uitvoeren, voor die persoon moet het formulier dan ook nog eens ingevuld worden!

  We organiseren ook een bar in het rugbygebouw vlakbij ons frisbeeveld aan de andere kant van de Gulden Kamer. Wil je daar helpen vul dan de shifts in voor bar en duidt dan onderaan bij je voorkeur aan dat je (ook) daar wil helpen.

  bar vrijdag
  10u-12u
  12u-14u
  14u-16u
  16u-18u
  18u-20u
  20u-22u
  22u-0u
  bar zaterdag
  10u-12u
  12u-14u
  14u-16u
  16u-18u
  18u-20u
  20u-22u
  22u-2u!
  bar zondag
  10u-12u
  12u-14u
  14u-16u
  16u-18u

  Belegde broodjes smeren

  Achteraan de bar hebben we een ruime plaats waar de belegde broodjes klaargemaakt worden. De broodjes worden in de voormiddag klaargemaakt op de 3 dagen waarop het tornooi doorgaat

  broodjes
  vr 9u-12u
  za 9u-12u
  zo 9u-12u

  Hulp bij het ontbijt

  De spelers kunnen hun ontbijt nuttigen in de grote tent tussen 7u en 10u (op vrijdag vanaf 8u). Tijdens het ontbijt houden onze mensen een oogje in het zeil en vullen ze het brood, beleg en dranken aan.

  ontbijt
  vr 7u45-10u
  za 6u45-10u
  zo 6u45-10u

  Hulp bij de wafelenbak

  Op zaterdag en zondag bakken we onze heerlijke hartige wafeltjes. Dit gebeurt net buiten de tent vlakbij de bar. Als het deeg op is dan houdt het ook op, dus waarschijnlijk halen we 17u niet ;-)

  wafels
  za 13u-17u
  zo 13u-17u

  Voorkeur

  Met behulp van deze sterren kan je ons laten weten welke van de taken op vrijdag, zaterdag en zondag je voorkeur dragen. Hoe meer sterren, hoe liever je iets zou doen. Als het niet uitmaakt dan hoef je niets aan te klikken.

  In de mate van het mogelijke zullen we hier proberen rekening mee te houden

  voorkeur bar
  voorkeur rugbybar
  voorkeur broodjes
  voorkeur ontbijt
  voorkeur wafels

  Samen met

  Vul dit veld in als je de gekozen shift(s) met iemand samen wenst uit te voeren, we proberen hier dan rekening mee te houden. 

  Opgelet: die persoon moet dan ook nog dit on-line formulier invullen!

  samen met
  Back Next
  Complete 62%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Hulp bij opbouw en afbraak

  Ben je beschikbaar op donderdag, zondagavond of maandag om een handje te helpen om alles klaar te zetten of af te breken? Dan stellen we dit ook zeer op prijs!

  opbouw op donderdag
  8u-13u
  13u-18u
  18u-22u
  afbraak op zondag
  18u-20u
  20u-22u
  afbraak op maandag
  8u-13u
  13u-18u
  Back Next
  Complete 75%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Iedereen die minstens 4u helpt op 1 dag kan die avond gratis blijven eten. Kom je de zondag minstens 4u helpen dan mag je de zaterdagavond gratis blijven eten. Kom je niet aan 4u per dag of wil je wel komen eten zonder te helpen, dan kan dat mits betaling. 

  • Op vrijdagavond is er BBQ aan 16 euro per persoon
  • Op zaterdagavond is er chili con carne aan 10 euro per persoon
  • Op zondagavond is er geen eten voorzien

  Geef hieronder in of je al dan niet blijft eten. De betaling gebeurt ENKEL via betaling op voorhand op ons rekeningnummer. Om alle misverstanden, fouten en een pak extra werk te vermijden kan er NIET cash betaald worden tijdens het weekend. Je zal nog een betaalverzoek krijgen om de betaling te regelen!

   

  barbecue op vrijdagavond

  barbecue*
  vlees
  vegi
  ik blijf niet eten

  Komen er nog extra personen samen met jou eten op vrijdagavond? De volgende vraag ALLEEN met JA beantwoorden en verder invullen als je nog extra betalende personen meebrengt die NIET meehelpen en dit formulier dus ook niet invullen. Vul tenslotte ook nog in voor wie deze extra maaltijden bestemd zijn. Dat maakt het makkelijker voor ons bij het verdelen van de bonnetjes

  extra barbecue*
  ja
  nee
  aantal extra bbq *Hoeveel extra vlees-BBQ's heb je nodig?
  0 (Max. 2 Characters)
  aantal extra vegi-bbq *Hoeveel extra vegi-BBQ's heb je nodig?
  0 (Max. 2 Characters)
  extra bbq bestemd voor *

  chili con carne op zaterdagavond

  chili con carne*
  vlees
  vegi
  ik blijf niet eten

  Komen er nog extra personen samen met jou eten op zaterdagavond? De volgende vraag ALLEEN met JA beantwoorden en verder invullen als je nog extra betalende personen meebrengt die NIET meehelpen en dit formulier dus ook niet invullen. Vul tenslotte ook nog in voor wie deze extra maaltijden bestemd zijn. Dat maakt het makkelijker voor ons bij het verdelen van de bonnetjes

  extra chili con carne*
  ja
  nee
  aantal extra chili con carne *Hoeveel extra vlees-BBQ's heb je nodig?
  0 (Max. 2 Characters)
  aantal extra vegi chili sin carne *Hoeveel extra vegi-BBQ's heb je nodig?
  0 (Max. 2 Characters)
  extra chili bestemd voor *

  Heb je nog bepaalde zaken te melden ivm het eten? Laat het hieronder dan weten

  eten opmerkingen
  Back Next
  Complete 87%
  1 id 2 helpen 3 geen hulp 4 shifts 5 tent 6 opbouw+afbraak 7 eten 8 klaar

  Bedankt voor je tijd en tot zeer binnenkort!

  Vergeet niet om het formulier te bevestigen door op onderstaande knop te klikken

  Back Next